o0mpij4qz52aah4vez3dagjzdchbrr0lloltyzxg9vjq7yk3uza8elpmna2e42fu-f-1پرس۹۸_محققین به تازگی به دستکاری دی ان ای آناناس پرداخته اند و رنگ آن را تغییر داده اند این میوه را به رنگ صورتی در آورده اند و توانستند نوع جدیدی از آناناس را به بازار عرضه کنند می خواهیم نحوه کار این مهندسان علم ژنتیک را بررسی کنیم در ادامه با ما همراه باشید .
سازمان غذا و دارو آمریکا مجوز فروش آناناس دستکاری ژنتیکی شده به رنگ صورتی را صادر کرده است.
تولید کننده مواد غذایی دل مونته با تایید سازمان غذا و دارو آمریکا مجوز فروش آناناس مهندسی ژنتیک شده با رنگ صورتی را دریافت و آن را روانه بازار کرد.
این شرکت تولید گونه جدید این آناناس را با نام “رز” از سال ۲۰۰۵ آغاز کرده اما به تازگی مجوز ورود آن را به بازار دریافت کرده است.
برای تغییر رنگ این میوه از زرد به صورتی، محققان به دی ان ای این آناناس لیکوپن ( رنگدانه قرمز روشن موجود در گوجه فرنگی و هندوانه) تزریق کرده اند.
این آناناس دربازار ایالات متحده آمریکا به فروش رسیده اما در این کشور کاشت و تولید نشده و شرکت تولید کننده آن در کاستاریکا می باشد.
این محصول پس از عرضه به بازار محبوبیت خاصی پیدا کرده به طوری که لامپ های ال ای دی و حتی زیورآلات متنوع و جالبی به شکل و رنگ این محصول تولید شده است.
در نوامبر سال ۲۰۱۵ سازمان غذا و دارو آمریکا، مجوز مصرف سالمون را به عنوان اولین حیوان مهندسی ژنتیکی شده برای انسان صادر کرد.
در حال حاضر تنها ۱۲ گیاه اصلاح شده ژنتیکی که به صورت تجاری در آمده در ایالات متحده تولید می شود اما برآوردها نشان می دهد که بین ۴۰ تا ۷۵ درصد غذاهای فرآوری شده در این کشور تراریخته هستند.

منبع: دکتر سلام

اشتراک این خبر در :